luni, 15 martie 2010

serate ca la c'arte

Am plăcerea să vă invit, joi, 18 martie, de la ora 18.00, la lansarea Seratelor ca la c'arte !
După lansarea-pilot al cărei protagonist a fost poetul Adrian Bodnaru, primul episod îi va avea în centrul său pe Roxana şi Cătălin Ghiţă şi cartea lor despre Japonia (Darurile zeiţei Amaterasu). Astfel, din două în două săptămâni, veţi avea posibilitatea unei întâlniri cu diverşi scriitori – locali şi nu numai – care, cred eu, au ceva de exprimat în spaţiul literaturii române.
Vă aştept cu drag la librăria-ceainărie c'arte !

4 comentarii:

  1. bun aşa mihai! este bine că se întâmplă lucruri... asta bănuiesc că este în craiova?

    RăspundețiȘtergere
  2. dap... in craiova, intr-o librarie-ceainarie, aranjata misto si care merita valorificata. am zis sa nu mai asteptam de la altii ca se ne creeze spatii si evenimente, le facem noi insine - asa cum putem... important e sa ne simtim bine si sa ne strangem cei interesati. iti lansez de pe-acum o invitatie sa vii sa iti prezinti ultimul volum, cand vei vrea si vei putea. dar mai discutam despre asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. aş veni cu plăcere.
    volumul nou, încă nu există, dar s-ar putea să iasă la iveală într-o formă sau alta. adică oficială sau variante under.
    dar texte noi sunt multe. şi asta mi se pare mai important.

    foarte bine că mişcaţi voi lucrurile. aşa a fost şi în bucureşti din 2000 încoace. proiectele cele mi interesante de la autori au pornit. unele se menţin. apar altele noi... poate va veni şi ziua când se vor ocupa de aceste lucruri oameni de meserie...

    RăspundețiȘtergere
  4. pai, ovia, oamenii de meserie nu exista, iar aia care exista sunt jalnici. pana la urma, cei care stiu cum sta treaba cu adevarat suntem noi... eu m-am saturat sa astept de la nu stiu ce institutii sau personulitati sa miste lucrurile. nu, noi trebuie sa le miscam, si ma bucur ca am gasit la libraria asta deschiderea pe care o doream. stii ca si in timisoara, tot intr-o librarie - cartea de nisip - se intampla cele interesante evenimente. asa ca... sper sa dureze si sa iasa bine!

    RăspundețiȘtergere